20 C
Județul Gorj
vineri, iunie 14, 2024
- Advertisment -
AcasăPoliticaPNL Gorj susținere necondiționată pentru candidatura premierului Cîțu

PNL Gorj susținere necondiționată pentru candidatura premierului Cîțu

Florin Cîţu candidează la alegerile interne din Partidul Naţional Liberal, pentru funcţia de preşedinte, potrivit anunţului făcut duminică de premier, cu o oră înainte de întâlnirea liberalilor, la Consiliul Naţional, unde urma să se aprobe calendarul alegerilor. PNL Gorj susține această candidatură.

„Omul Florin Cîțu a dovedit de-a lungul timpului calitățile unui liberal desăvârșit, iar din postura de premier a demonstrat tuturor românilor, prin deciziile luate, că România poate fi salvată doar prin liberalism. Personal consider că PNL are nevoie de o conducere care să ducă mai departe principiile si tradițiile liberale într-un mod diferit, încărcat de noutate, totul pentru o Romanie moderna si dezvoltată. Succes Florin Cîțu!”, a transmis deputatul Gigi Pecingină.

„Premierul Florin Cîțu și-a anunțat astăzi candidatura pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal, având ca obiectiv câștigarea celor patru tururi de alegeri din 2024 și construirea unor politici publice liberale pentru România. Acesta este un obiectiv pentru mai mulți lideri liberali, unii dintre aceștia fiind astăzi alături de premierul Florin Cîțu la momentul acestui anunț important. Alături de el am fost și eu, dar și alți colegi de la Gorj: secretarul general al Guvernului, Horațiu Gorun, deputatul Gheorghe Pecingina și primarul din Târgu Jiu, Marcel Laurentiu Romanescu”, a spus și deputatul Dan Vîlceanu.

„Florin Cîțu a intrat în politică în 2016 din postura de profesionist în domeniul economic, a fost implicat în puține acțiuni politice, însă a fost mereu un om al partidului, un liberal autentic ce a susținut partidul și oamenii lui. Ceea ce face și astăzi. Din poziția de premier, el a arătat că poate lua decizii bune pentru români, că poate duce România pe un făgaș bun și că înțelege că reforma statului este soluția pentru o viață mai bună pentru toți. Succes, Florin Cîţu!”, a mai declarat Vîlceanu.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments