25.4 C
Județul Gorj
duminică, iulie 21, 2024
- Advertisment -
AcasăEvenimentPercheziții pentru detergenți contrafăcuți

Percheziții pentru detergenți contrafăcuți

Pe 23 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Gorj, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, au efectuat 5 percheziții domiciliare în județul Mehedinți, în cadrul unui dosar penal, care are ca obiect punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că un bărbat, de 40 de ani, din județul Mehedinți, în calitate de reprezentant a trei societăți comerciale, ar fi pus în circulaţie, fără drept, în județele Dolj, Gorj, Mehedinți și municipiului București, produse sanitare și detergenți lichizi, purtătoare a unor mărci cunoscute, existente pe piață, acestea fiind achiziționate din Ungaria.

În urma perchezițiilor, au fost indisponibilizați 320.000 de lei, un cap tractor cu remorcă și 4.386 de bidoane de detergent de 5 litri, în valoare de 197.370 de lei.

 

Bărbatul a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, în vederea audierii. Activitatea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Mehedinți.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments