21.3 C
Județul Gorj
vineri, septembrie 22, 2023
- Advertisment -
AcasăSocialPatru eliminați de la bac, în Gorj

Patru eliminați de la bac, în Gorj

Patru elevi din Gorj au fost eliminați de la bacalaureat, după ce au fost prinși având asupra lor telefoane mobile. Liceeni sunt de la licee din Târgu Jiu și Novaci. Fiind acuzați de fraudă la bac aceștia nu au voie sa mai susțină examenul în următorii cinci ani.

Peste 3.000 de absolvenți ai clasei a XII-a, din județul Gorj, sustin examenul național de Bacalaureat (sesiunea iunie-iulie 2021).

Examenul național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2021, a inceput luni, 28 iunie, cu proba scrisă la Limba și literatura română. Marți, 29 iunie, se va desfășura proba obligatorie a profilului, iar miercuri, 30 iunie, va avea loc proba la alegere a profilului și a specializării. Ultima probă scrisă, proba la Limba și literatura maternă, este programată joi, 1 iulie. Examenul este organizat în 20 de centre. Vor fi și 3 centre de evaluare. Pentru susținerea probelor scrise s-au înscris 3.315 de candidați, dintre care 2.515 de candidați din promoția curentă, respectiv 800 de candidați din promoțiile anterioare. Rezultatele finale, pe 9 iulie.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments