21.3 C
Județul Gorj
vineri, septembrie 22, 2023
- Advertisment -
AcasăPoliticaPartidul REPER și-a ales conducerea! Cine răspunde de Gorj

Partidul REPER și-a ales conducerea! Cine răspunde de Gorj

Partidul REPER – Reînnoim Proiectul European al României – şi-a ales liderii şi structura de conducere centrală, în cadrul Adunării Generale a Membrilor, care a avut loc sâmbătă, 6 mai, la Palatul Parlamentului. Copreşedinţii Ramona Strugariu şi Dragoş Pîslaru, care sunt şi cofondatori ai organizaţiei politice alături de europarlamentarii Dacian Cioloş, Dragoş Tudorache şi Alin Mituţa, au fost aleşi pentru un nou mandat.

La Adunarea Generală REPER au fost aleşi, de asemenea, nouă reprezentanţi la nivel regional, câte unul pentru fiecare regiune, prin votul exclusiv al membrilor. De Gorj răspunde Iustin Dumitrescu (Sud-Vest – judeţele Mehedinţi, Dolj, Gorj, Olt, Vâlcea).
Potrivit statutului, Partidul REPER are o orientare asumat pro-europeană. Aduce în discuţia publică reprezentarea egală a femeilor şi bărbaţilor în deciziile naţionale şi militează pentru îmbunătăţirea condiţiei femeii în România. Este o construcţie politică deschisă tuturor cetăţenilor cu iniţiativă, o platformă pentru toţi cei care vor să fie parte din schimbarea României. Este un partid care pariază pe generaţiile viitoare şi investeşte în tineri, crede în antreprenoriat şi este atent la nevoile antreprenorilor, dar ocroteşte, prin măsurile propuse, şi pe cei vulnerabili. În REPER, regulile de funcţionare, programul politic şi statutul au fost realizate în colaborare cu membrii organizaţiei.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments