13.8 C
Județul Gorj
miercuri, mai 22, 2024
- Advertisment -
AcasăAdministratieParaschiv, reacție după ce a fost SUSPENDAT: “E o RĂZBUNARE, nu mă...

Paraschiv, reacție după ce a fost SUSPENDAT: “E o RĂZBUNARE, nu mă mai miră ce se întâmplă în Târgu Jiu!”

Mihai Paraschiv a fost suspendat din funcția de director general al Transloc SA. Hotărârea a fost luată de Adunarea Generală a Acționarilor, care a decis suspendarea contractului de mandat al lui Mihai Paraschiv. Motivul invocat de AGA a fost acela că Paraschiv nu ar fi dus la îndeplinire măsurile lăsate de ANAF în urma unui control făcut în urmă cu doi ani la Transloc.

Contactat de jurnaliștii de la stirilegorjului.ro, Mihai Paraschiv a declarat că a aflat aceste informații din presă, fiind plecat în concediu. El consideră că decizia este doar o răzbunare, venită din partea unui membru AGA, pe care nu l-ar fi ajutat cu măsluirea unui concurs pentru sora sa.

“Nu mi s-a comunicat nimic oficial, prima informație am văzut-o într-un ziar local. Ulterior, am văzut pe site-ul societății hotărârile AGA prin care s-a decis acest lucru. Nu stiu ce înseamnă din punct de vedere juridic, ce înseamnă suspendarea unui contract de mandat. Am constatat cu stupoare că AGA, mai nou, numește director general provizoriu, desi e atribuția Consiliului de Administrație. Ceea ce s-a întâmplat este de noaptea minții, se impută un potențial prejudiciu stabilit de ANAF, prejudiciu stabilit de ANAF care se află în faza de judecată. E cel puțin surprinzătoare această decizie, mai ales că n-am putut să prezint un punct de vedere, eu fiind în concediu de luni, de pe data de 26 iunie.

(…) Nu mă mai mira nimic ce se întâmplă în Târgu Jiu. Consider că este o răzbunare a unui consilier local, membru în AGA. Anul trecut sora dumnealui a participat la un concurs pentru un post de jurist la Transloc și mi-a cerut subiectele pentru concursul respectiv, lucru pe care l-am refuzat. Mă duce cu gândul la acest aspect, această răzbunare, nu politic neapărat. (…) Până nu se comunică ceva oficial, să știu argumentul sau decizia acestei hotărârii, nu pot să emit un punct de vedere… sunt informații aflate doar din presă și atât.”, a declarat Mihai Paraschiv.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments