7.6 C
Județul Gorj
vineri, februarie 23, 2024
- Advertisment -
AcasăSocial“Nu o să permit să transforme orașul lui Brâncuși dintr-un oraș turistic...

“Nu o să permit să transforme orașul lui Brâncuși dintr-un oraș turistic într-un oraș al mirosurilor!”

Iulian Popescu, prefectul județului Gorj a avut un mesaj pentru reprezentanții primăriei, în urma dezbaterii care a avut loc la începutul săptămânii, la Primăria Municipiului Târgu Jiu, legată de o nouă stație de Sortare a deșeurilor care ar urma să fie amplasată intr-o zonă în care, mirosul puternic al deșeurilor i-ar afecta pe locuitori și, astfel, le-ar fi pusă sănătatea în pericol.

“Am mers neinvitat, la o dezbatere organizată în bătaie de joc de reprezentanții primăriei cu privire la planurile de realizare a unei stații de tratare a deșeurilor în Târgu Jiu.

Nu am văzut nicio prezentare despre proiect, nu s-a răspuns la niciun aspect tehnic, nu am înțeles criteriile de alegere a locației, pe scurt – ce am văzut este amatorismul total al autorităților locale din municipiul nostru și lipsa totală de respect la adresa cetățenilor.

Mai mult, nu a fost invitat la “dezbatere” niciun reprezentant al Gărzii de Mediu, al Direcției de Sănătate Publică sau al Agenției de Mediu din Gorj.

Săptămâna viitoare voi organiza o dezbatere deschisă la Prefectură, la care o să invit, alături de cetățeni, reprezentanți ai Ministerului Mediului, reprezentanți ai primăriei Târgu Jiu și reprezentanții instituțiilor deconcentrate care trebuie să vegheze la siguranța și sănătatea oamenilor din comunitatea noastră.

Nu o să permit ca anumite persoane, aflate vremelnic la conducerea administrativă a orașului nostru, să își bată joc de cetățeni, să le pună sănătatea în pericol și să transforme orașul lui Brâncuși dintr-un oraș turistic într-un oraș al mirosurilor.”, transmite Iulian Popescu, prefectul județului Gorj.

video: https://fb.watch/oLYW1wZkAK/?

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments