23 C
Județul Gorj
joi, iunie 13, 2024
- Advertisment -
AcasăSocialNou centru de vaccinare, la Turburea și trei fluxuri de imunizare în...

Nou centru de vaccinare, la Turburea și trei fluxuri de imunizare în Bumbeşti Jiu, Stoina şi Tismana

Un nou centru de vaccinare va deveni funcţional începând de astăzi în comuna Turburea, sat Poiana, imunizarea persoanelor urmând să fie realizată cu serul Pfizer, au anunţat reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Gorj.

Potrivit DSP, tot pentru imunizarea cu vaccinul produs de Pfizer vor fi amenajate încă trei fluxuri în cadrul centrelor din Bumbeşti Jiu, Stoina şi Tismana.
„Un nou centru de vaccinare va deveni funcţional, la nivelul judeţului Gorj, începând cu data de 13 aprilie. Este vorba despre centrul de vaccinare din comuna Turburea, satul Poiana, unde imunizarea se va efectua cu vaccinul Pfizer. Tot pentru imunizarea cu vaccinul produs de compania Pfizer/BioNTech au fost amenajate încă trei fluxuri în cadrul centrelor de vaccinare din localităţile: Bumbeşti Jiu, Stoina şi Tismana. Capacitatea de vaccinare pe fiecare flux este de 72 de persoane pe zi, în centrele unde se distribuie vaccin Pfizer. Platforma pentru programare la vaccinare a fost deja deschisă, modalităţile de programare fiind cele cunoscute, respectiv individual, prin aparţinători sau prin direcţiile de asistenţă socială de la nivelul primăriilor, a medicului de familie/curant, cât şi prin call center, la numărul 021.4144453”, se mai arată în comunicatul de presă al DSP Gorj.
Până duminică, la nivelul judeţului, s-au primit peste 71.000 de doze de vaccin şi au fost imunizate peste 68.000 de persoane.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments