13.8 C
Județul Gorj
miercuri, mai 22, 2024
- Advertisment -
AcasăAdministratieNoi paturi pentru bolnavii cu coronavirus, la SJU Târgu Jiu

Noi paturi pentru bolnavii cu coronavirus, la SJU Târgu Jiu

Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu a suplimentat numărul de paturi pentru pacienții cu coronavirus. Astfel, reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Gorj au emis avizul epidemiologic pentru ca Secția Boli Infecțioase să poată interna 50 de pacienți cu coronavirus. În prezent, sunt internați la Boli Infecțioase 26 de pacienți pozitivi la coronavirus, iar la Compartiamentul ATI Covid sunt patru pacienți internați. De asemenea, mai avem pacienți pozitivi internați în următoarele secții: un pacient la Pediatrie, un pacient la ATI II, doi pacienți la Secția Chirurgie I, un pacient la Urologie și doi pacienți la Cardiologie. De asemenea, doi angajați ai Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu au fost diagnosticați cu coronavirus și se află acasă, sub tratament.

La nivelul Secției de Boli Infecțioase existau 18 paturi destinate pacienților diagnosticați cu noul coronavirus și restul paturilor erau pentru pacienți care aveau alte afecțiuni. Deoarece a crescut numărul cazurilor de coronavirus și din ce în ce mai mulți gorjeni pozitivi Covid-19 au nevoie de internare, s-a decis suplimentarea acestor paturi.

Pacienții non-Covid nu vor mai putea fi internați la Boli Infecțioase, ei fiind îngrijiți și tratați în secțiile medicale: Medicină Internă I și Medicină Internă II și la Secția Gastroenterologie.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments