19.7 C
Județul Gorj
miercuri, iulie 24, 2024
- Advertisment -
AcasăSocialNereguli depistate la secțiile de votare din Târgu Jiu! Mesajul transmis de...

Nereguli depistate la secțiile de votare din Târgu Jiu! Mesajul transmis de liberalii gorjeni!

O serie de nereguli au fost depistate la o secție din Târgu Jiu în urma alegerilor din 9 Iunie.

Liberalii gorjeni au transmis următorul mesaj:

“Procesul electoral a fost grav viciat peste tot în județ, dar situația de la Târgu Jiu depășește orice limită! Saci cu voturi dați dispăruți, găsiți după ore de căutări, procese verbale incomplete, unele semnate chiar în “alb”, voturi modificate din pix, diferite față de voința oamenilor și de ce a fost menționat în raportul din noaptea alegerilor, iar cu fiecare oră în plus sunt descoperite și mai multe nereguli.

Partidul Național Liberal Gorj va apăra valorile democratice, cetățenii și drepturile fundamentale ale acestora, folosind toate mijloacele legale.

În lupta noastră pentru normalitate, dreptate și respect față de oameni și lege, am întreprins, până astăzi, următoarele demersuri:

– Am solicitat Biroului Electoral Județean anularea proceselor verbale ale secțiilor de votare din județul Gorj, renumărarea voturilor sau anularea alegerilor din județul nostru – dată spre soluționare BEC;

– Am solicitat Biroului Electoral de Circumscripție Municipală renumărarea voturilor din toate secțiile de votare din Târgu Jiu – au respins renumărarea!

– Am solicitat Biroului Electoral Județean renumărarea voturilor din toate secțiile de votare din Motru – soluționată de BEC – respinsă!

– Am solicitat Biroului Electoral Județean să anuleze procesele de numărare a voturilor și procesele verbale întocmite la finalul votului la Novaci – a fost transmisă spre soluționare Biroului Electoral Orășenesc Novaci;

– Am solicitat imaginile de pe camerele de supraveghere din zona Biroului Electoral Județean și din zona de depozitare a voturilor;

– Am solicitat înregistrările video din timpul numărării voturilor în mai multe secții de votare din Târgu Jiu;

– Am sesizat Biroul Electoral Central cu privire la peste 227 de nereguli sau fraude petrecute în secțiile de votare din Târgu Jiu;

– Am cerut anularea alegerilor locale de la Târgu Jiu;

– Am formulat mai multe plângeri penale cu privire la fraudele întâmplate în noaptea votului.

Vom continua sesizarea instituțiilor statului și înaintarea dovezilor de fraudare a votului din 9 iunie.

Facem apel la toți candidații și către toate partidele politice, celor care nu sunt complici la această fraudă electorală majoră, să acționeze cu bună credință și să ceară renumărarea voturilor sau anularea și reluarea alegerilor în Târgu Jiu și în județul Gorj!”, transmit reprezentanții PNL Gorj.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments