25.4 C
Județul Gorj
duminică, iulie 21, 2024
- Advertisment -
AcasăPoliticaMiruță(USR) îl provoacă pe Weber! PSD Gorj a mințit destul!

Miruță(USR) îl provoacă pe Weber! PSD Gorj a mințit destul!

Deputatul USR, Radu Miruță, îl acuză pe Mihai Weber că minte la tot pasul! Într-o postare pe pagina sa de socializare, Miruță îl provoacă pe liderul PSD Gorj la o dezbatere publică în care să se pună cărțile pe față cu privire la toate proiectele importante pentru județul Gorj.

„Îl provoc pe Mihai Weber la o dezbatere publică pe toate marile probleme ale județului Gorj.

Gorjenii trebuie să învețe în sfârșit să facă deosebirea între adevăr și minciună.
Voi fi cu ochii pe toate minciunile PSD și PNL, aflate în floare la Gorj.

După 33 de ani noul ”Mircea, fă-te că lucrezi” este ”PSD Gorj, fă-te că lucrezi”.

Dacă ar fi să zică adevărul, liderii PSD Gorj ar trebui să spună:
”Am condus Comisia UNESCO, dar nu am reușit să facem nimic pentru ca Ansamblul Calea Eroilor să fie inclus în Patrimoniul UNESCO”

”Am mințit fără jenă că Târgu Jiul va avea un spital prin PNRR deși știam că nici Consiliul Județean, nici SJU nu făcuseră niciun demers tehnic în acest sens. Fapt pentru care chiar ministrul PSD al sănătații Rafila ne-a făcut mincinoși.”

”I-am aburit pe mineri și energeticieni că legea decarbonizării a fost modificată în favoarea CEO. Prin ordonanța de guvern am scos din producție și am mutat în rezervă tehnică încă trei grupuri energetice ale CE Oltenia, mai multe față de forma inițială care fusese pusă în dezbatere publică”

“I-am păcălit pe mineri și energeticieni că prin legea PSD vor beneficia de reducerea vârstei pe pensionare în condiții speciale și pentru perioada 2001-2021, dar i-am prostit și ne-am bătut joc de ei”

“Avem o echipă de consilieri locali la Târgu Jiu care nu face nimic. Votează 43 de proiecte în 47 de minute, toate fără o minima dezbatere, încuviințând silențios toate abuzurile primarului față de oameni de afaceri neprietenoși și față de cetățeni, dar mințim că facem opoziție”

Cât despre întâlnirile “săptămânale” cu cei de la CNAIR te apucă râsu-plânsu când vezi întârzieri peste întârzieri în mai toate proiectele de infrastructură rutieră relevante pentru Gorj. La Lainici se stă în trafic în preajma podului nou de acolo, care “întâmplator” până când a ajuns Cătălin Drulă ministrul transporturilor, PSD l-a ținut 13 ani nemișcat, izolând Gorjul. USR l-a construit și aproape finalizat în doar câteva luni de guvernare, iar PSD nu reușește nici să taie panglica.

Încercați, oameni buni, să vedeți adevarul din spatele declarațiilor sforăitoare ale celor de la PSD. Veți vedea acolo cauzele reale ale rămânerii în urmă a județului nostru, unul care are toate atuurile să reușească și să vă ofere tuturor o viață mai bună.

Și acest lucru se va întâmpla atunci când nu vă veți mai lăsa păcăliti de cei care vă prezintă vorbele drept fapte”, a postat Radu Miruță.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments