23 C
Județul Gorj
joi, iunie 13, 2024
- Advertisment -
AcasăEconomieMinistrul Energiei anunță: S-a început constituirea grupului de lucru pentru CEO!

Ministrul Energiei anunță: S-a început constituirea grupului de lucru pentru CEO!

La scurt timp după vizita sa de lucru la Complexul Energetic Oltenia, ministrul Energiei, Sebastian Burduja, demonstrează că ceea ce promite se realizează în scurt timp. Ultima promisiune a avut legătură cu grupul de lucru pentru CE Oltenia.

„Așa cum am promis săptămâna trecută, am început constituirea grupului de lucru pentru CEO. Scopul este să identificăm soluțiile și să colectăm toate datele pentru planul de restructurare și calendarul de implementare a măsurilor. Prima ședință de lucru va avea loc săptămâna viitoare. Cei care doresc să contribuie cu soluții sunt rugați să ne scrie la [email protected]. Așa cum am spus la Rovinari, sunt dispus să fac, împreună cu echipa Ministerului Energiei, tot ceea ce este omenește posibil pentru a susține continuitatea și dezvoltarea activității CEO”, a transmis ministrul Burduja.

„Nu e nevoie doar de un pansament, e nevoie de reinventarea acestei companii de tradiție. Am văzut la fața locului condițiile de lucru, dar și potențialul CEO: profesioniști adevărați, oameni muncitori, cu dragoste de România. Politica nu are ce căuta în acest proiect. E nevoie de toată lumea pentru a reuși împreună. Totodată, am început să lucrăm la un set de soluții pentru deblocarea investițiilor în hidrocentrale (unele aflate de peste cinci ani la peste 90% grad de finalizare), împreună cu experți juriști. Avem toată disponibilitatea de a respecta standardele reale de mediu, fără a pune în pericol securitatea energetică a României. Aceasta este nenegociabilă”, a completat ministrul liberal.

 

 

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments