23 C
Județul Gorj
joi, iunie 13, 2024
- Advertisment -
AcasăSocialMesajul lui Iulian Popescu pentru târgujieni!

Mesajul lui Iulian Popescu pentru târgujieni!

Iulian Popescu a candidat din partea PNL la Primăria Târgu Jiu. Acesta, din păcate, la prima numărătoare a pierdut alegerile locale la o diferență de 1000 de voturi de Marcel Romanescu.

Cu toate acestea, partidul dorește renumărarea voturilor, deoarece ar fi indicii că în unele secții de votare procesul de vot a fost falsificat.

„Mulțumesc celor care au fost alături de mine, celor care și-au dorit un oraș deschis și preocupat de oamenii săi! Suntem mulți care credem în puterea schimbării și care nu se tem să lupte pentru Târgu Jiu.

Continuați să rămâneți implicați în comunitate. Doar prin implicare aducem schimbarea. 

Eu rămân același om simplu, care își dorește să facă lucruri cu și pentru oameni. Nu renunț. 

Am încredere în oameni, știu ce am de făcut. Nu vă mulțumiți cu puțin și aveți încredere că e posibil. Ieri am demonstrat ce poate face o comunitate determinată. 

Știu, sunt mulți care răspundeți ”nu mă interesează politica, sunt toți la fel”, dar ați contribuit și voi la asta, prin lipsă de reacție. Începem astăzi prin a avea o reacție față de tot ce s-a întâmplat până acum și continuăm, în fiecare zi, să urmărim și să sancționăm tot ce nu funcționează în administrație”, a scris Popescu pe Facebook.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments