19.5 C
Județul Gorj
joi, iunie 13, 2024
- Advertisment -
AcasăUltima oraLudovic Orban, în campanie alături de candidata Irina Cojocaru

Ludovic Orban, în campanie alături de candidata Irina Cojocaru

„Astăzi a fost o zi importantă, încă o dată Partidul National Liberal mi-a oferit: încredere, sprijin si susținere! Într-adevăr, toți acești oameni importanți, care ne-au călcat “ pragul “ in aceste zile și ne-au onorat cu prezenta au fost invitați și au venit. Probabil ca pana acum nu a venit nimeni pentru ca nu au fost făcute invitații, nu a existat implicare ori nu s-a dorit! Contracandidații mei isi supraestimează puterea. Eu, alături de Partidul National Liberal ne dorim sa continuam sa facem progrese în câștigarea și recâștigarea încrederii populatiei in guvern respectiv in reprezentanții acestuia. Schimbarea trebuie sa vina de la fiecare dintre noi, sa ne dorim din toată inima sa facem ceva bun pentru semenii noștri, indiferent de culoarea politica”, a transmis candidata PNL, la finalul vizitei în Bumbești-Pițic a președintelui Camerei Deputaților, Ludovic Orban.

„Cuvintele nu pot exprima recunostinta pe care o simt și voi spune MULTUMESC: domnului președinte PNL, Ludovic Orban ,domnului premier Florin Cîțu, domnului Dan Valceanu, domnului Ion Iordache si întregii echipe PNL Gorj pentru ca împreuna in aceasta perioada am creat amintiri de neuitat atât pentru noi cât și pentru cetățenii comunei Bumbesti Pitic, pentru ca cea mai importantă mulțumire pentru noi: datoria împlinita fața de cei pe care ii reprezentam, cetățenii. Multumesc!”, a completat candidata.

Astăzi este ultima zi de campanie electorală pentru Bumbești-Pițic. În cursă se află șase candidați, Irina Cojocaru fiind singura femeie. Duminică, alegătorii din Bumbești-Pițic sunt chemați la urne.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments