10.9 C
Județul Gorj
marți, aprilie 30, 2024
- Advertisment -
AcasăPoliticaLider PNL Gorj: “Refuz circul și diversiunile propuse de PSD Gorj!”

Lider PNL Gorj: “Refuz circul și diversiunile propuse de PSD Gorj!”

“𝐑𝐞𝐟𝐮𝐳 𝐜𝐢𝐫𝐜𝐮𝐥 𝐬̦𝐢 𝐝𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐮𝐧𝐢𝐥𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐩𝐮𝐬𝐞 𝐝𝐞 𝐏𝐒𝐃 𝐆𝐨𝐫𝐣!” Este mesajul transmis de Gabriela Târsu, secretarul general al PNL Gorj, în urma scandalului apărut în presa locală după neregulile descoperite în centrele de bătrâni, scandal generat de social democrații gorjeni, care vor să distragă atenția de la problemele reale din sistemul de asistență socială, sistem coordonat din anii ‘90 de PSD.

“ Abuzurile din sistemul de asistență socială sunt un subiect mult prea grav și serios!

Iată ce s-a întâmplat azi:

Încă o zi de controale dispuse de prefect, încă un cămin de bătrâni fără autorizație, încă zeci de nereguli, dar și noi atacuri din partea conducerii PSD Gorj!

27 de bătrâni au fost descoperiți de IPJ Gorj într-un centru fără autorizație chiar în această dimineață!

În scandalul național despre condițiile din sistemul de asistență socială, minimul de decență i-ar obliga pe social democrații gorjeni să tacă, să spere că trece valul, că nu pățesc nimic și li se mai dă o șansă să îndrepte tot răul făcut oamenilor care au fost abuzați în sistem!

Dar nu! PSD Gorj continuă să atace sperând că au de-a face cu niște slabi, ușor de intimidat! Sperând că implicarea lor în sistemul de asistență socială va rămâne un secret pentru gorjeni!

Secretarul general PSD Gorj poate ataca pe cine dorește pe acest subiect, oricum nu contrează, dar cu o condiție: să spună câți bani a încasat familia domniei sale din asistența socială din Gorj de când este membru PSD! Până atunci, liniște!

Mihai Weber, știm că traiul decent în sistemul de asistență socială este proiectul tău „de suflet”! Ieși și laudă-te!”, a scris Gabriela Târsu, pe pagina sa de socializare.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments