19.7 C
Județul Gorj
miercuri, iulie 24, 2024
- Advertisment -
AcasăSocialJandarmeria Gorj recrutează tineri care vor să devină jandarmi!

Jandarmeria Gorj recrutează tineri care vor să devină jandarmi!

Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj desfășoară în perioada 24 aprilie – 14 mai a.c., o nouă campanie de recrutare pentru tinerii care doresc o carieră militară în Jandarmeria Română, astfel:

-“Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani scoate la concurs un număr de 350 locuri, din care 3 sunt destinate cetățenilor de etnie romă, iar 3 celor de altă minoritate.
– Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni scoate la concurs 350 locuri, din care 3 sunt destinate cetățenilor de etnie romă, iar 3 celor de altă minoritate.
Pentru a urma cursurile școlilor militare de subofițeri jandarmi din Drăgășani sau Fălticeni trebuie îndeplinite anumite condiții ce pot fi consultate pe site-ul www.jandarmeriagorj.ro (secțiunea Carieră) sau pe www.jandarmeriafalticeni.ro, respectiv www.scoaladragasani.ro.
Cererea-tip de înscriere se depune până pe data de 14 mai a.c., exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail [email protected], iar dosarele se depun de candidați în volum complet, până pe 21 mai a.c., la sediul Jandarmeriei Gorj.
Evaluarea psihologică a candidaților se realizează la o dată și într–o locație ce va fi anunțată ulterior, prin anunț în timp util pe pagina de internet a Jandarmeriei Gorj.
Proba de evaluare a performanței fizice se susține în perioada 25-31 mai a.c.
Proba de verificare a cunoștințelor se va susține în data de 15 iunie a.c., la unitățile de învățământ pentru care au optat de către candidații care au promovat proba de evaluare a performanței fizice şi va consta într-un test grilă ce cuprinde subiecte din disciplina limba română, disciplina limbă străină, subiecte din legislaţia specifică Ministerului Afacerilor Interne, precum şi a instituţiilor politice ale statului şi subiecte de educaţie civică şi cetăţenească, exerciţii de evaluare a capacităţii de analiză şi sinteză, precum şi exerciţii privind deprinderea raţionamentului logic.
Tematica și bibliografia de concurs sunt cele prevăzute pe site-ul www.jandarmeriagorj.ro.

Examinarea medicală se va realiza în perioada 19 iunie–12 iulie a.c., pentru candidații care se încadrează în numărul locurilor scoase la concursul de admitere, în ordinea descrescătoare a notelor finale.
Sunt declarați „Admis” candidații care au fost declarați apt medical, în ordinea descrescătoare a notelor finale.
Rezultatele finale ale admiterii se afișează la sediul unităților de învățământ și se postează pe site-ul oficial al acestora, până la data de 19 iulie a.c.
Mai multe informații puteți obține la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Gorj sau la numărul de telefon 0253/213523 (Serviciul Resurse Umane).“, transmit jandarmii gorjeni.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments