8.7 C
Județul Gorj
miercuri, mai 1, 2024
- Advertisment -
AcasăPoliticaIulian Popescu reacționează după ce PSD a anunțat că a racolat 300...

Iulian Popescu reacționează după ce PSD a anunțat că a racolat 300 de liberali: Un fake news GROSOLAN!

Președintele interimar al PNL Târgu Jiu, Iulian Popescu, a avut o reacție dură la adresa PSD, după ce social democrații gorjeni au anunțat că au racolat 300 de liberali din organizația municipală. Iulian Popescu a catalogat întreaga situație drept un “fake news grosolan” și a precizat că organizatia PNL Târgu Jiu este mai puternică decât a fost vreodată.

“În aceste zile, am asistat la un spectacol de proastă calitate, un fake news grosolan, pus în scenă de conducerea PSD Gorj, cu scopul de a discredita organizația PNL și de a manipula opinia publică.

Dacă altădată lipsa de reacție însemna blat, cuvântul preferat al politicienilor, la mine înseamnă că refuz să intru în mocirlă.

Țin doar să precizez că organizația PNL Târgu Jiu nu a fost niciodată mai puternică, fiind animată zilnic de oameni noi, cu anvergură în comunitate, iar plecarea celor câtorva membri este un lucru firesc, prin care organizația noastră se curăță precum se alege grâul de neghină.

În concluzie, promit să continui construcția organizației municipale a PNL, sănătos, bazându-mă pe principiile și valorile liberale, deschisă pentru toți cetățenii de bună credință care vor să se implice în dezvoltarea comunității noastre.”, a transmis președintele interimar al PNL Târgu Jiu, Iulian Popescu.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments