25.7 C
Județul Gorj
joi, iulie 25, 2024
- Advertisment -
AcasăEvenimentIPJ Gorj a dispus verificări în cazul brancardierului bătut în secția de...

IPJ Gorj a dispus verificări în cazul brancardierului bătut în secția de poliție

Un tânăr de 36 de ani din Țicleni a ajuns sâmbătă seara la spital cu multiple leziuni. Narcis Bobină susține că a fost bătut în secția de poliție de către 3 jandarmi și 3 polițiști. IPJ Gorj a dispus verificări.

Narcis Bobină este brancardier la spitalul din Târgu Cărbunești. Sâmbătă seara era cu un prieten la club, au făcut consumație și tot scandalul a pornit de la faptul că a vrut să achite nota cu cardul, neavând bani cash la el.

“A venit un jandarm, a început să mă ia pe sus, mi-a pus cătușele, mi-a pus mâna pe față și mi-a intrat degetul lui în gură. Am spus: nu mai pot să respir!!! În acel moment, instinctiv, l-am mușcat pe un jandarm de deget”, a povestit bărbatul.

Acesta recunoaște că era băut, dar nu beat.

“Eram băut, nu am băut mult, dar mi s-a tăiat filmul. Ori mi-au pus ceva în băutură, nu-mi dau seama ce s-a întâmplat”, a explicat bărbatul ajuns la spital după ce ar fi fost bătut în secția de poliție. „La secție m-au bătut. De la secție m-a luat și salvarea. Trei jandarmi și trei polițiști au fost. Mi-am pus mâinile pe față, dar dădeau, da. Jandarmii au dat. Era unul chelios așa, cu părul scurt și alb, cică are sală de fitness la Târgu Jiu”, a mai spus Narcis Bobină, având chiar și urme de bocanci pe față.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments