25.4 C
Județul Gorj
duminică, iulie 21, 2024
- Advertisment -
AcasăPoliticaIordache: “Weber și-a băgat propriile afaceri în FALIMENT! NU plătește taxe și...

Iordache: “Weber și-a băgat propriile afaceri în FALIMENT! NU plătește taxe și impozite în Gorj, doar se PREFACE că îi pasă!”

Mediul de afaceri din Gorj este unul slab dezvoltat, iar vina este și a unor afaceriști, în special a celor care sunt și parlamentari gorjeni, este de părere senatorul Ion Iordache. Vizat de afirmații este Mihai Weber, liderul social democraților gorjeni și deputat de Gorj. Senatorul Ion Iordache a declarat că Weber și-a falimentat propriiile afaceri, iar sediul singurei firme a lui Weber care a rămas în viață a fost mutat la București. Practic, deputatul PSD Mihai Weber plătește taxe și impozite în alt județ, nu în Gorj, județul care l-a trimis în Parlamentul României. În acest context, Weber a fost DUR taxat de Iordache. La un post de radio local, senatorul liberal susține că președintele PSD Gorj doar simulează că îi pasă de Gorj, însă faptele îl contrazic.

Reporter: Gorjul nu are în momentul acesta un mediu de afaceri dezvoltat, nu sunt suficiente locuri de muncă…

Ion Iordache: “Nu are, din păcate, pentru că oamenii care, astăzi, “țipă” că repară lucrurile în județul Gorj nu au fost în stare nici măcar companiilor lor să le țină piept. Au dat faliment cu toate sau și-au mutat sediile prin București sau în altă parte și, în loc să plătească taxele și impozitele în județ, bineînțeles au ales soluția doar să stea mufați să “sugă” din resursa județului și doar să comenteze că nu e bine și că nu fac alții. Aici l-aș da exemplu pe Weber care a băgat toate firmele în faliment, mai are o singură firmă și aia are sediul pe București. Și în loc să plătească taxe și impozite în județ plătește în București și spune că îi pasă de Gorj.”

Concluzionăm că cei mai guralivi „salvatori” nu au reușit să aibă grijă de propriile afaceri, cum este, de exemplu, cazul deputatului PSD Mihai Weber.

În fapt, cei care se autoproclamă “salvatorii” județului Gorj, ai Complexului Energetic Oltenia, NU au construit nimic toată viața, dar pozează că ei salvează județul, că se pricep la toate, dar, în realitate, fac doar… gălăgie.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments