19.5 C
Județul Gorj
joi, iunie 13, 2024
- Advertisment -
AcasăAdministratieIordache, întâlnire, în Gorj, cu o delegație de la Ministerul Transporturilor: “Transalpina...

Iordache, întâlnire, în Gorj, cu o delegație de la Ministerul Transporturilor: “Transalpina se REDESCHIDE săptămâna viitoare”

Senatorul Ion Iordache a avut o întâlnire, în Gorj, cu o delegație de la Ministerul Transporturilor. La întâlnire a participat și prefectul județului Gorj, Iulian Popescu. S-au purtat discuții în teren despre Transalpina, Drumul Expres Craiova-Târgu Jiu și centura ocolitoare a municipiului Târgu Jiu. 


“Pentru corecta informare a gorjenilor

Împreună cu o delegație din cadrul Ministerului Transporturilor condusă de ministrul secretar de stat, Irinel Scrioșteanu, cu prefectul Iulian Popescu, dar și cu responsabilii direcți ai acestor lucrări, am stabilit termene clare, condiții și soluții pentru:

1. Transalpina

Drumul îndeplinește toate condițiile pentru a fi redeschis circulației publice așa că se va redeschide săptămâna viitoare.

S-a stabilit și că demararea procedurilor pentru lucrările necesare modernizării să înceapă în paralel în această perioadă.

2. Drumul Expres Craiova – Tg-Jiu

Studiile de teren care se realizează în această perioadă întâmpină dificultăți în anumite zone așa că în data de 15 iunie 2023 va avea loc o întâlnire cu toți factorii implicați pentru a debloca această situație.

3. Centura ocolitoare a municipiului Târgu Jiu

Luna decembrie este termen pentru finalizarea lucrărilor, din octombrie se vor deschide circulației primele tronsoane de drum. Dacă lucrările nu vor fi gata la timp, constructorul va plăti penalități pentru fiecare zi de întârziere!“, a transmis senatorul Ion Iordache.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments