24.8 C
Județul Gorj
sâmbătă, septembrie 30, 2023
- Advertisment -
AcasăAdministratieIordache: “În mandatul de premier al lui Ciucă, în Gorj, s-au primit...

Iordache: “În mandatul de premier al lui Ciucă, în Gorj, s-au primit cele mai multe finanțări din ultimii 30 de ani”

“Gorjul, încă două proiecte în această săptămână!

Guvernul condus de liberali și-a arătat, încă o dată, sprijinul pentru județul nostru și a aprobat în această săptămână încă două proiecte pentru Gorj.

În aceste zile s-a semnat proiectul pentru o creșă cu o capacitate de 70 de locuri la Turceni. Este un proiect finanțat de Ministerul Dezvoltării prin Compania Națională de Investiții și așteptat cu nerăbdare de părinții din zonă.

În ultima ședință de guvern condusă de Nicolae Ionel Ciucă  a fost adoptată hotărârea prin care proiectul de aprovizionare cu gaze naturale al SE Turceni și SE Ișalnița să fie de importanță națională, ceea ce grăbește toate procedurile de avizare în așa fel încât investiția să fie realizată în cel mai scurt timp.

Dezvoltarea rețelei naționale de transport gaze în Gorj va contribui la creșterea siguranței în alimentarea cu energie electrică, asigurarea echilibrării sistemului energetic național și dă încredere oamenilor că CEO are și viitor.

Vreau să-i mulțumesc premierului Nicolae Ciucă pentru tot sprijinul acordat Gorjului în această perioadă în care județul nostru a primit sute de finanțări prin toate programele naționale!

Pentru Gorj, mandatul de premier al președintelui PNL, Nicolae Ciucă, este perioada în care s-au primit cele mai multe finanțări și s-au deschis cele mai multe investiții din ultimii 30 de ani!

Acum depinde doar de noi, de administrațiile publice locale, să cheltuim eficient acești bani!, a transmis senatorul PNL Ion Iordache.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments