28.8 C
Județul Gorj
vineri, septembrie 22, 2023
- Advertisment -
AcasăAdministratieIJJ Gorj: Măsuri de ordine și siguranță la manifestările sportive din Târgu...

IJJ Gorj: Măsuri de ordine și siguranță la manifestările sportive din Târgu Jiu

În acest week-end jandarmii gorjeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță a participanților la manifestările sportive din municipiul Târgu-Jiu, după cum urmează:

– în 04 martie a.c., începând cu ora 11.00, la Stadionul Municipal Târgu-Jiu pe timpul meciului de fotbal dintre echipele ACS Viitorul Pandurii Târgu-Jiu – CSM Slatina iar începând cu ora 19.00 la Sala Sporturilor din municipiul Târgu-Jiu pe timpul meciului de baschet masculin dintre echipele CSM Târgu-Jiu – CSM Focșani 2007
– în 05 martie a.c., începând cu ora 08.30, la parcarea situată pe Insulița Jiului, pe timpul desfășurării Cupei Femina – Campionat Județean de Îndemânare Auto dedicat femeilor organizat de Clubul Sportiv Autocorex.

Pentru siguranța cetățenilor vom fi prezenți în zonele de desfășurare a acestor activități și vom preveni și combate faptele antisociale.
Recomandăm spectatorilor să respecte măsurile dispuse de organizatori și forțele de ordine, să adopte un comportament civilizat, să evite conflictele de orice fel iar dacă observă persoane care au un comportament antisocial, să se adreseze celei mai apropiate patrule de jandarmerie.
Pe timpul desfășurării partidelor de fotbal și de baschet masculin, jandarmii gorjeni vor acţiona pentru asigurarea ordinii publice în zona apropiată şi imediată a Stadionului și a Sălii Sporturilor din Târgu-Jiu, în scopul prevenirii oricăror incidente care ar putea să afecteze climatul de ordine şi siguranţă al participanților.
În această perioadă vor fi asigurate şi măsuri specifice de pază şi protecţie instituţională la obiectivele aflate în responsabilitatea instituției.
Efectivele structurilor montane din Rânca, Runcu și Tismana vor acționa pentru informarea, îndrumarea şi acordarea de asistenţă turiştilor.
Dacă doriți să vă petreceți week-end-ul în zonele montane, vă recomandăm să vă informați în prealabil despre condițiile meteorologice locale, să vă echipați adecvat perioadei, să nu vă expuneți la niciun risc și să solicitați sprijinul echipajelor specializate de intervenție dacă întâmpinați probleme, prin SNUAU 112.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments