25.7 C
Județul Gorj
joi, iulie 25, 2024
- Advertisment -
AcasăSocialGrav accident în Gorj! Tânăr rănit!

Grav accident în Gorj! Tânăr rănit!

foto: arhiva
Un grav accident rutier a avut loc pe raza localității Bumbești Pitic, sat Poienari. Doua mașini de mare tonaj au fost implicate în accident, iar un barbat de 23 de ani a rămas încarcerat, acesta fiind grav rănit.

“Astăzi, în jurul orei 13:00 am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe raza localității Bumbești-Pitig, satul Poienari, în care au fost implicate 2 autovehicule de mare tonaj.
Apelantul semnala faptul că, în urma impactului unul dintre conducătorii auto a rămas încarcerat, iar la fața locului au fost direcționate 2 autospeciale pentru descarcerare din cadrul ISU Gorj și 2 ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj, eschipajele de intervenție constatând ca în urma impactului unul dintre conducătorii auto era încarcerat, conștient și cooperant.
S-a intervenit pentru extragerea din autovehicul a bărbatului în vârstă de 23 de ani care a fost preluat de către un echipaj de ambulanță pentru a fi transportat la spital.“, transmite ISU Gorj.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments