5.4 C
Județul Gorj
miercuri, decembrie 6, 2023
- Advertisment -
AcasăEvenimentGîrjoabă PIERDE în instanță

Gîrjoabă PIERDE în instanță

Gabriel Gîrjoabă a atacat în instanță concursul pentru postul de director general al societății Minprest și a cerut anularea actului administrativ. Gîrjoabă susținea că nu au fost respectate prevederile Ordonanței 109, în baza căreia a fost făcută selecția. Judecătorii de la Tribunalul Gorj i-au respins cererea lui Gîrjoabă.

”Tip solutie: Respinge cererea de suspendare

Solutia pe scurt: Respinge cererea de suspendare a efectelor hotărârii nr. 20/05.10.2023. Cu recurs în termen de 5 zile de la comunicare, ce se va depune la Tribunalul Gorj. Pronunţată la data de 15.11.2023, la Tribunalul Gorj, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei.

Document: Hotarâre  863/2023  15.11.2023”, se arată pe portalul instanței.

Consiliul de Administrație al Minprest Serv SA a decis, la începutul lunii octombrie, încetarea mandatului lui Gabriel Gîrjoabă din funcția de director al societății prestatoare de servicii. În aceeași zi în care Gîrjoabă a fost revocat din funcție, membrii CA-ului au validat noul director al unității, respectiv Remus Cătălin Pop Manta cel care a reușit să câștige competiția cu Gabriel Gîrjoabă.

 

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments