25.7 C
Județul Gorj
joi, iulie 25, 2024
- Advertisment -
AcasăEveniment(Foto/Video) Un tânăr prins sub un mal de pământ a SCĂPAT ca...

(Foto/Video) Un tânăr prins sub un mal de pământ a SCĂPAT ca prin minune. A fost SALVAT de colegi!

Un tânăr de 20 de ani a fost la un pas de moarte după ce a fost suprins de un mal de pământ în timp ce efectua săpături pe raza localității Stejari.

“In acest moment am fost solicitati sa intervenim pentru salvarea unei persoane prinsa sub un mal de pamant in timp ce efectua săpături pentru o instalație de canalizare in comuna Stejari, sat Balosani.
La fata locului se deplaseaza 3 autospeciale de interventie in astfel de situatii, un container multirisc dotat cu echipamente de salvare in astfel de situatii, precum si un echipaj SMURD din cadrul ISU Gorj, dar si un echipaj din cadrul SAJ Gorj. Din primele informatii, persoana este surprinsă pana la nivelul gâtului, este constienta si cooperantă. La sosirea echipajelor de interventie barbatul fusese extras de catre colegii alaturi de care efectua săpături. A fost preluat de catre echipajul SMURD sosit la fata locului si este evaluat medical. Barbatul a fost stabilizat si o sa fie transportat de catre echipajul SMURD la Spitalul din Tg-Carbunesti.”, a transmis ISU Gorj.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments