25.4 C
Județul Gorj
duminică, iulie 21, 2024
- Advertisment -
AcasăAdministratie(Foto) Tânăr din Târgu Jiu, AMENDAT de Poliția Locală. A aruncat coji...

(Foto) Tânăr din Târgu Jiu, AMENDAT de Poliția Locală. A aruncat coji de semințe pe jos!

Polițiștii locali cu atribuții în domeniul menținerii ordinii și liniștii publice verifică periodic zonele publice de pe raza municipiului Târgu Jiu, cunoscute ca fiind frecventate de tineri pe timpul nopții, în scopul prevenirii faptelor antisociale.
În data de 19.06.2023, în jurul orei 00:30, mai mulți tineri se aflau în parcarea publică de pe strada Narciselor. Patru dintre aceștia au fost surprinși în timp ce aruncau coji de semințe pe domeniul public și având în vedere atitudinea cooperantă a acestora, cât și inițiativa tinerilor de a strânge cojile de semințe aruncate, polițiștii locali i-au legitimat și sancționat contravențional cu avertisment. Nu la fel de cooperantă a fost o altă persoană care a refuzat să se legitimeze, fiind sancționată contravențional cu amendă în valoare de 500 lei.
Polițiștii locali au purtat discuții cu tinerii despre necesitatea adoptării unui comportament civic, moral și responsabil în societate, dar și despre consecințele încălcării normelor de conviețuire socială.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments