21.9 C
Județul Gorj
vineri, septembrie 22, 2023
- Advertisment -
AcasăEveniment(Foto) Se întâmplă la teatrul din Târgu Jiu: Pian de 35.000 de...

(Foto) Se întâmplă la teatrul din Târgu Jiu: Pian de 35.000 de euro, folosit pe post de masă de muncitori

O imagine din interiorul Teatrului Dramatic Elvira Godeanu din Târgu Jiu, postată de adevarul.ro, a devenit virală. Un pian în valoare de 35.000 de euro este folosit pe post de masă de muncitorii care lucrează la reabilitarea sălii de teatru.

Instrumentul muzical este în proprietatea Primăriei Târgu Jiu și se află la Teatrul Dramatic Elvira Godeanu, acolo unde au loc concerte și evenimente artistice.

Pianul a fost fotografiat în timp ce era învelit într-o folie. În plus, pe valorosul instrument muzical se aflau mai multe sticle cu suc, bidoane, farfurii și pahare cu cafea, precum și alte resturi.

„Am rămas înlemnit când am văzut fotografia. E ca și cum ai înjura într-o biserică. Eu am făcut parte din comisia care a hotărât achiziționarea sa. Este un pian foarte bun, folosit de pianiști de top care au fost invitați în Târgu Jiu. Prețul lui atunci când a fost achiziționat a fost de aproximativ 26.000 de euro, iar acum valoarea lui depășește 35.000 de euro“, a spus pianistul Florin Berculescu, citat de adevarul.ro.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments