19.5 C
Județul Gorj
joi, iunie 13, 2024
- Advertisment -
AcasăSocialFestival de poezie, la Țânțăreni!

Festival de poezie, la Țânțăreni!

Un festival deosebit de poezie va avea la Țânțăreni! Aici, noua ediție a Festivalului-concurs național de poezie și creație artistico-plastică „Freamăt de codru” va avea loc în comuna Țânțăreni, la Muzeul „Mihai Eminescu” din satul Florești.

Evenimentul are loc sâmbătă, 15 iunie, de la ora 10.00.

La muzeul și parcul „Mihai Eminescu” din Florești vor avea loc depuneri de flori, alocuțiuni evocatoare, lansări de cărți și gala laureaților concursului literar și artistico-plastic „Freamăt de codru”. 

Va fi și un montaj literar-muzical „Somnoroase păsărele”, susținut de către preșcolarii grupei mijlocii de la Grădinița Țânțăreni (coordonator prof. înv. preșc. Prodea Elena-Lelia) și de elevii clasei a IV-a de la Școala Gimnazială Florești cu dramatizarea „Luceafărul” și vals „Pe lângă plopii fără soț” (coordonator  prof.înv.primar Istudora Constantina).

Se propune să antreneze elevii și cadrele didactice în activități care să valorifice și să dezvolte potențialul creativ și simțul estetic prin exprimarea emoțiilor și sentimentelor prin poezie. 

De asemenea, creaţia literară – poezie se adresează elevilor cu vârsta cuprinsă între 10 și 18 ani, iar secţiunea de creaţie artistico-plastică este destinată preșcolarilor și elevilor până în 14 ani și va cuprinde lucrări inspirate din opera marelui poet Mihai Eminescu. 

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments