24.8 C
Județul Gorj
sâmbătă, septembrie 30, 2023
- Advertisment -
AcasăUltima oraExecutorul Gagiu, după gratii

Executorul Gagiu, după gratii

Un executor judecătoresc din Gorj a fost condamnat la 6 ani şi 6 luni de închisoare pentru că, ales să recupereze o datorie de 1,5 milioane de euro pentru Complexul Energetic Oltenia, a păstrat banii pentru el.

Executorul Nicolae Gagiu a fost deja arestat şi dus în Penitenciarul Târgu Jiu. Judecătorii au reținut faptul că bărbatul a ales să recupereze o datorie pentru Complexul Energetic Oltenia de 1,5 milioane de euro dar ar fi transferat sumele în conturile lui personale şi ar fi beneficiat de ele.Executorul judecătoresc Nicolae Gagiu a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie în luna mai a acestui an într-un dosar de abuz în serviciu şi spălare de bani, fiind acuzat că a prejudiciat Complexul Energetic Oltenia cu aproximativ 1,5 milioane de euro.

În rechizitoriu se arată că prin deciziile instanţelor s-a dispus în mod definitiv întoarcerea la debitor a sumelor executate silit de către executorul judecătoresc, însă Nicolae Gagiu a transferat şi ulterior a retras din contul de consemnare, în interes personal, suma menţionată.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments