3.7 C
Județul Gorj
sâmbătă, aprilie 20, 2024
- Advertisment -
AcasăAdministratieExclusivitate: Interviu cu prima femeie prefect a Gorjului!

Exclusivitate: Interviu cu prima femeie prefect a Gorjului!

În ședința de Guvern de astăzi, Cristina Cilibiu a fost numită în funcția de prefect de Gorj, înlocuindu-l pe Marcel Iacobescu. Iată un scurt interviu acordat în exclusivitate redacției Știrile Gorjului imediat după ședința de Guvern de astăzi!

Reporter: De astăzi sunteți noul prefect al județului. Care este prima dumneavostră reacție?

Cristina Cilibiu: Este o onoare pentru mine să fiu propusă pentru această funcție și aș vrea să le mulțumesc pentru încrederea acordată premierului Nicolae Ciucă, ministrului Lucian Bode, președintelui interimar al PNL Gorj, Gigel Știrbu, dar și celor care m-au încurajat să fac acest pas.

Rep: Ați declarat că demisionați pentru liniște și familie, după o lună vă întoarceți ca prefect. Cum explicați această neconcordanță?

Cristina Cilibiu: De aproximativ doi ani locuiesc în Tg-Jiu, făceam zilnic naveta la Turceni, stăteam 3 ore în mașină în fiecare zi. Pe de altă parte, nu mi s-a părut corect față de comunitatea la care țin atât de mult să fiu primar la Turceni dar să locuiesc în Tg-Jiu. Am plecat având convingerea că o să am ocazia să mă implic într-un proiect nou pentru județul Gorj. Recunosc că nu mă așteptam să apară această propunere atât de repede.

Rep: V-ați dat demisia și din PNL, vă veți întoarce în partid? Situația este destul de tensionată în filiala de la Gorj.

Cristina Cilibiu: Mă întorc în PNL Gorj, am relații foarte bune cu toți colegii liberali, am ținut legătura cu majoritatea lor și îmi doresc să fiu factorul de echilibru în organizația PNL Gorj.

Rep: Este cunoscut faptul că ați fost susținută de senatorul Ion Iordache în activitatea dvs de până acum. Știți dacă va reveni în partid?

Cristina Cilibiu: Senatorul Ion Iordache este un om de dreapta prin definiție! Îmi doresc să revină în PNL și să facem echipă, să aducem oameni din afara partidului și să-i capacităm pe cei din interior în așa fel încât să putem câștiga orice alegeri.

Rep: Ce planuri aveți ca prefect de Gorj?

Cristina Cilibiu: Voi asigura implementarea la nivel județean a politicilor guvernamentale, voi asigura un climat de pace socială și o comunicare permanentă între toate instituțiile din județ, voi verifica activitatea și modul de implementare a atribuțiilor serviciilor deconcentrate, cât și celelalte atribuții care îmi revin ca prefect.

Rep: Mult succes!

Cristina Cilibiu: Mulțumesc!

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments