21.3 C
Județul Gorj
vineri, septembrie 22, 2023
- Advertisment -
AcasăAdministratieDOVEZI!! Parlamentarii PSD Gorj “fură” amendamentele de la PNL și se laudă...

DOVEZI!! Parlamentarii PSD Gorj “fură” amendamentele de la PNL și se laudă că le aparțin. Deputatul USR Gorj îi urmează în prostie!

Parlamentarii PSD Gorj nu au simțul penibilului. “Fură” amendamentele depuse de senatorul PNL Ion Iordache și apoi se laudă că amendamentele le aparțin. Deputatul PSD Claudiu Manta se laudă pe Facebook: “Am depus un amendament la Camera Deputaților, de corectare a legii, în favoarea CEO. Actualmente, prevederile legale interzic CEO să-și depășească cheltuielile salariale din anul anterior, asta deoarece nu are un buget aprobat. Această condiționalitate pune în pericol aproape 2.000 de oameni, din personalul companiei, care au contracte de muncă pe perioadă limitată. Modificările solicitate prin amendamentul depus de parlamentarii PSD Gorj elimină această limitare. Corectarea legii în sensul propus de noi dă posibilitatea Complexului Energetic Oltenia să prelungească pentru acești oameni, contractele de muncă.”

În realitate, Claudiu Manta a copiat amendamentele depuse deja de Ion Iordache, în urmă cu ceva timp. Dovada? Claudiu Manta a copiat amendamentele cu tot cu greșeli.

Nu doar parlamentarii PSD nu au simtul penibilului, ci și cei de la USR. Radu Miruță, verișor cu deputatul Claudiu Manta, cade și el fix în ce îl acuză pe senatorul Ion Iordache: în penibil.

“Penibilul nu se oprește aici: dl senator, cu serviciul la Senat propune cu numele scris mare cât sa nu-l rateze cineva că-i a dumnealui modificarea unui proiect aflat la Camera Deputaților, …ceea ce nu are voie. Art. 99 din regulamentul CDEP spune clar ca senatorii nu pot depune amendamente la proiecte aflate la CDEP, dar când vrei mult de tot sa faci ceva și nu știi ce, subliniezi ca nu prea înțelegi ce e prin clădirea asta mare denumita Casa Poporului – Parlamentul României. Neînțelegând, cum ai putea sa întorci beneficii pentru cei din județ, nu știu. A scăpat legea 197 și de data asta fiindcă amendamentul care o anula nu poate fi luat în calcul fiindcă-i la Camera, iar cel care a propus e la Senat și n-are voie.”, scrie Miruță pe Facebook.

Penibil poate fi doar faptul că Radu Miruță, deputat în Parlamentul României, NU CUNOAȘTE regulamentul Camerei Deputaților.

Regulament care spune: “Art. 92. – (1) In exercițiul dreptului de inițiativă legislativă, Guvernul inaintează Camerei proiecte de legi. Deputatii, senatorii si cetatenii prevâzuti la art. 74 din Constitutia României, republicată, pot prezenta Camerei Deputaților propunerile legislative. Acestea trebuie să fie însoțite de o expunere de motive și redactate in forma cerută pentru proiectele de legi.”

În încercarea disperată de a-l discredita pe Ion Iordache, parlamentarii gorjeni, fie ei de la PSD, fie de la USR, se fac de râs singuri.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments