20 C
Județul Gorj
vineri, iunie 14, 2024
- Advertisment -
AcasăPoliticaDin lipsă de tăieri de panglici, PSD-iștii se laudă cu realizările altora

Din lipsă de tăieri de panglici, PSD-iștii se laudă cu realizările altora

Social democrații gorjeni nu mai știu ce să inventeze în fața gorjenilor ca să-și justifice salariile babane! Pentru că investițiile stagnează, iar la cele finalizate au tăiat pangliga de două-trei ori, acum se împăunează cu mari realizări pentru angajații Minprest deși nu au nicio legătură cu măsurile bune din minerit și energie.

Constantin Ștefan este susținut de PSD Gorj în funcția de secretar de stat în Ministerul Energiei. De când e în funcție, nu s-a remarcat cu nimic în sprijinul Complexului Energetic Oltenia, iar principala lui preocupare este să-i laude pe cei care l-au promovat.

Deși ar trebui să știe că fundamentarea unui buget este atribuția conducătorului unității, Ștefan s-a apucat să ridice osanale unui ministru care n-are altă treabă decât să aprobe sau să respingă proiectul de buget:

„✅️Rectificarea bugetului #MinprestServ a fost aprobată astăzi și de Ministerul Muncii.

🤝 Îi mulţumim domnului ministru, Marius Budãi, pentru celeritatea cu care a rezolvat situaţia, astfel încât salariaţii societăţii Minprest Serv, prestatoarea de servicii CE Oltenia, să poată primi în sfârșit bonurile de masă!

#nepasadeoameni
#echipaPSDGorj”

Lăsați manipularea și aplicați legea 197!

Echipa PSD Gorj nu a făcut nimic să merite aceste laude! Toată munca depusă în așa fel încât angajații Minprest să primească bonuri de masă aparține conducerii unității și acționarului majoritar care a fost de acord să aloce resursa bugetară, adică CEO. Dacă echipa PSD, în frunte cu Weber și Budăi, este așa preocupată de Gorj și de gorjeni, ar trebui să aplice legea 197/2020, lege care este blocată de Ministerul Muncii, condus de Marius Budăi. Faptul că PSD are toate pârghiile să aplice această lege este cunoscut de puțin timp în spațiul public, a fost recunoscut oficial chiar de purtătorul de cuvânt al PSD Gorj, Manuela Misăilescu. Până acum social democrații gorjeni au dat vina pe Ministerul Energiei și pe ministrul liberal, Virgil Popescu. Acesta a clarificat situația cu ocazia vizitei de săptămâna trecută când, de față cu liderii PSD Gorj, a tranșat lucrurile.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments