8.3 C
Județul Gorj
luni, aprilie 22, 2024
- Advertisment -
AcasăPoliticaDan Vîlceanu și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat de lider al...

Dan Vîlceanu și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat de lider al PNL Gorj

Liderul PNL Gorj va candida pentru un nou mandat pe 11 iunie. Dan Vîlceanu spune că are susținerea colegilor săi de organizație. „Am primit astăzi susținerea colegilor pentru un nou mandat de președinte al Partidului Național Liberal, filiala Gorj. Așadar, ca urmare a acestei discuții cu colegii am decis să îmi depun candidatura pentru alegerile din 11 iulie, pentru funcția de președinte”, a spus deputatul de Gorj.

„Le-am spus celor prezenți azi, primari, consilieri locali și județeni, cei doi subprefecți, președinți de organizații, secretarul general al Secretariatului General al Guvernului și alți colegi, că în curând vor fi prezentate și moțiunile pentru Congresul Partidului Național Liberal din 25 septembrie, și că opțiunea mea este Florin Cîțu. PNL este acum la guvernare, premierul Florin Cîţu a început reforme serioase ale statului, așteptate de 30 de ani, și este cel care poate duce pe un făgaș bun România. Totodată, nu putem uita că Florin Cîțu, de la Ministerul Finanțelor sau de la Guvern, a oferit mereu ajutor județului Gorj: aproape 500 de milioane de euro pentru CE Oltenia, hotărâri de exproprieri, deblocarea investițiilor.Candidez pentru un nou mandat de președinte al PNL Gorj deoarece în acești ani am construit o echipă plecând de la 15 primari și am ajuns la 23 primari, de la un parlamentar la trei parlamentari aleși și mai multe mandate de consilieri locali și județeni, și că mai departe putem crește și mai mult”, a transmis deputatul printr-un comunicat de presă.

„În organizația județeană am luat decizii curajoase și am avut propuneri de oameni tineri, care nu au mai făcut politică, iar acest mix de oameni cu experiență politică și oameni noi este cel care a adus un rezultat bun. Continuăm consolidarea echipei aducând aproape de noi, cei cu ani de muncă în PNL, pe cei mai tineri, cu idei și soluții noi.Totodată, îl felicit pe Marcel Laurentiu Romanescu, pentru că astăzi au avut loc alegeri pentru funcția de președinte la PNL Târgu Jiu. Succes tuturor candidaților!”, a conchis liderul de partid.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments