20 C
Județul Gorj
vineri, iunie 14, 2024
- Advertisment -
AcasăSocialCopilul ajutat de senatorul Iordache este bine! Familia i-a mulțumit parlamentarului

Copilul ajutat de senatorul Iordache este bine! Familia i-a mulțumit parlamentarului

Familia lui Luca, acum de opt ani și jumătate cerea ajutor, public, în luna decembrie a anului trecut, pentru că fiul să poată fi operat la o clinică din capitală. Familia avea nevoie de 10.000 de euro pentru o intervenție chirurgicală care l-ar fi scăpat de crizele epileptice repetate, băiatul putând, doar așa, să ducă o viață normală. Operația a avut loc în primăvara, iar unul dintre cei care a contribuit financiar pentru că Luca să poată fi operat în cele mai bune condiții a fost senatorul Ion Iordache. Mama lui Luca dar chiar și copilul i-au mulțumit senatorului pentru sprijinul nesperat, asta deoarece familia a reușit, în scurt timp de la apelul disperat, sa adune suma necesară intervenției chirurgicale. Luca este bine acum, spune mama acestuia, care își dorește că ajutorul primit sa se întoarcă înmiit la toți cei care i-au ajutat copilul.

,,Domnul senator Ion Iordache ne-a anunțat cu o parte din suma de bani necesara pentru operatie dar a fost un sprijin nesperat. Vrem sa îi mulțumim pentru că a arătat, încă o dată, că înainte de a fi parlamentar este un OM cu suflet mare”, a declarat mama lui Luca.

Senatorul Iordache nu este la primul caz umanitar de acest fel, în ultimii ani, și înainte să ajungă în Senatul României, a ajutat foarte multe persoane bolnave ori aflate în mare nevoie, fie direct, fie prin intermediul unei fundații pe care a realizat-o cu acest scop, de a ajuta oamenii necăjiți ai județului.

 

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments