19.7 C
Județul Gorj
miercuri, iulie 24, 2024
- Advertisment -
AcasăSocialCopiii cu dizabilități de la DGASPC Gorj, în excursie la Rânca!

Copiii cu dizabilități de la DGASPC Gorj, în excursie la Rânca!

În perioada 17-19 mai 2024, un grup de 20 de copii cu dizabilități din cadrul a două servicii sociale subordonate Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj va beneficia de o excursie de neuitat în stațiunea montană Rânca.

“Această inițiativă de suflet este posibilă datorită sprijinului generos oferit de un om cu suflet mare, care a asigurat cazarea și masa pentru acești copii speciali.

Transportul copiilor va fi asigurat de DGASPC Gorj, care a organizat cu atenție și dedicare această activitate pentru a le oferi copiilor o experiență recreativă și educativă într-un cadru natural deosebit. Grupul va fi însoțit de personal de specialitate din cadrul Direcției, asigurând astfel un mediu sigur pentru fiecare copil participant.

Această excursie reprezintă nu doar o oportunitate de relaxare și divertisment, dar și o șansă pentru copii de a descoperi frumusețile naturii și de a dezvolta abilități sociale și de integrare. DGASPC Gorj își reafirmă astfel angajamentul de a sprijini incluziunea socială și de a oferi servicii de calitate pentru toate categoriile de beneficiari.

Mulțumim tuturor celor implicați în realizarea acestui proiect și în mod special persoanei generoase care a făcut posibilă această excursie. Împreună, reușim să aducem zâmbete pe chipurile copiilor și să le oferim momente de bucurie și speranță.”, transmite DGASPC Gorj!

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments