17.6 C
Județul Gorj
sâmbătă, aprilie 27, 2024
- Advertisment -
AcasăPoliticaConsiliul Județean Gorj, gazdă pentru candidatul PSD de la Bâlteni! Ilegalitatea, mascată...

Consiliul Județean Gorj, gazdă pentru candidatul PSD de la Bâlteni! Ilegalitatea, mascată de un transfer pe un post de jurist

PSD Gorj se laudă cu un număr impresionant de primari, care au trecut în barca acestui partid politic din oportunism electoral. Deși transferurile sunt împotriva firii, lăcomia PSD nu se oprește aici, Consiliul Județean Gorj urmând să fie folosit pe post de stație pentru candidatul partidului de la Bâlteni.

Marius Popescu, secretarul Primăriei Bâlteni, ar trebui să demisioneze din funcție pentru a putea intra în bătălia electorală pentru scaunul de primar în această localitate. Deoarece frica este mare că Popescu poate pierde bătălia electorală și va rămâne fără serviciu, partidul i-a oferit acestuia intrarea pe ușa din spate a Consiliului Județean pentru ca tânărul să rămână agățat de un serviciu, în cazul unui eșec luat în calcul chiar de candidat.

Astfel că, acum se pregătește terenul ca secretarul Marius Popescu, care s-a pozat deja cu PSD, să fie transferat de la Bâlteni pe un post de jurist la instituția publică CJ Gorj.

Demersul este unul la care se închide ochii, doar pentru că PSD nu are o pepinieră social-democrată la Bâlteni din care să aleagă viitorul candidat. De altfel, chiar liderul PSD Bâlteni și-a vândut verticalitatea fostei conduceri a primăriei, tocmai pentru ca fiica să, inculpat într-un dosar de corupție, să fie angajată pe un post plătit din bani publici în UAT-ul comunei.
Disperarea este cuvântul care va însoți transferul candidatului Marius Popescu la CJ Gorj dar și imoralitatea la care se închide ochii în mod intenționat.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments