25.4 C
Județul Gorj
duminică, iulie 21, 2024
- Advertisment -
AcasăEvenimentConcentratoare și măști de oxigen de la Superbet și Asociația INACO

Concentratoare și măști de oxigen de la Superbet și Asociația INACO

Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu a primit miercuri, 10 noiembrie 2021, două concentratoare de oxigen și 50 de măști de oxigen din partea Asociației INACO și a Grupului Superbet.  

Astfel de concentratoare, achiziţionate din Danemarca, Germania şi Franţa, la iniţiativa Grupului Superbet şi a INACO, au fost distribuite de voluntarii Superbet mai multor unități medicale din România, ieri ajungând și la Târgu-Jiu. „Importanţa oxigenului în unitățile spitalicești este foarte mare, mai ales în această perioadă grea. Avem mulţi bolnavi de Covid 19 care au nevoie de oxigen. Vreau să mulţumesc donatorilor de la Superbet şi INACO pentru concentratoarele și măștile de oxigen pe care ni le-au adus”, a spus Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.

Grupul Superbet, companie românească fondată în 2008, este liderul naţional din industria de Betting & Gaming şi cel mai mare contribuabil la bugetul de stat din industria de profil. Compania are peste 5.000 de angajaţi, mai mult de 1.000 de agenţii în toată ţară şi o puternică prezenţa online.

INACO-Iniţiativa pentru competitivitate este o comunitate non-profit cu peste 60 de experţi voluntari – economişti, sociologi, psihologi, antreprenori, mentori, futurologi, inovatori sociali, specialişti în digitalizare, ştiinţă şi tehnică, în relaţii internaţionale, branding, comunicare şi PR, social shaper, global futurist. Scopul transformator al INACO este să asigure acces gratuit tuturor elevilor României la educaţie digitală inteligentă, prin construcţia de Smart Lab-uri 4.0 în toate unităţile de învăţământ din ţară şi instruirea profesorilor.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments