20 C
Județul Gorj
vineri, iunie 14, 2024
- Advertisment -
AcasăPoliticaCandidata Irina Cojocaru: Vă mulțumesc pentru toată încrederea pe care mi-o acordați!

Candidata Irina Cojocaru: Vă mulțumesc pentru toată încrederea pe care mi-o acordați!

Printr-un mesaj postat pe pagina sa de socializare, candidata PNL la funcția de primar de Bumbești-Pițic, le-a mulțumit tuturor celor care au încredere în ea și în capacitatea și de a conduce localitatea.

„Suntem diferiți, gândim diferit, avem opinii politice diferite, provenim din medii diferite. Nu putem fi pe placul tuturor, dar toți putem da dovada de amabilitate și respect! Suntem o comunitate mică, dar împreuna putem face lucruri mari, prin înțelegere și comunicare. De-a lungul timpului am încercat sa ajut pe oricine mi-a cerut ajutorul, sa le fiu alături oamenilor atât cat mi-a stat in putința. Disponibilitatea mea a fost non-stop pentru cetățeni, am răspuns nevoilor si problemelor fiecăruia,  7 zile din 7. La final când trag linie pot spune ca am făcut tot ce mi-a stat in putință din postura de viceprimar. Am devenit primar interimar printr-o conjunctura in care nu am avut NICIO implicare, iar in acest timp va asigur că nu am stat degeaba, așa cum se speculează, nu am luat un salariu fară să fie meritat și muncit ( în toată cariera mea). Muncesc de la vârsta de 18 ani cu carte de muncă, in toată viața mea am avut 3 locuri de muncă, incluzându-l pe cel de la Primaria Bumbesti Pitic, nu am fost dată afară de la niciunul dintre ele, in concluzie știu ce implică seriozitatea și corectitudinea la locul de muncă”, a transmis Irina Cojocaru.

„Aleg sa nu le răspund provocărilor contracandidatilor mei întrucât spun lucruri care nu au nicio legătura cu realitatea si atâta timp cât voi fi în Primaria Bumbești-Pițic voi raspunde in fața dumneavoastră , a alegătorilor. Am ales sa scriu acest mesaj in aceasta zi de sărbătoare, în care aducem mulțumire Divinității pentru ca suntem sănătoși si am trecut cu bine prin perioade grele de pandemie. Va asigur de toată sinceritatea mea si va multumesc pentru toată încrederea ce mi-o acordați! Imi dă putere sa merg mai departe, cu fruntea sus pentru ca imi doresc sa va reprezint cu mândrie!”, a conchis candidata liberală.

Irina Cojocaru este unul dintre cei șase candidați înscriși în cursa electorală pentru fotoliul de primar. Alegerile parțiale vor avea loc duminică.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments