19.7 C
Județul Gorj
miercuri, iulie 24, 2024
- Advertisment -
AcasăSocialCând va fi reabilitată Prefectura Gorj

Când va fi reabilitată Prefectura Gorj

După două cutremure puternice care au avut loc anul trecut în Gorj, Prefectura județului a devenit “șubredă”, iar clădirea a suferit o serie de distrugeri.

Reprezentanții Prefecturii Gorj au transmis că deja, clădirea a fost scanată de experți din Cluj Napoca și proiectul pentru consolidarea monumentului istoric ar trebui să fie gata în cinci luni.

“La sfârșitul lunii mai, un consorțiu din Cluj Napoca a câștigat licitația de proiectare în vederea executării lucrărilor de refacere a clădirii și de consolidare a clădirii. S-au prezentat experții de la aceste societăți, au scanat tot ce înseamnă clădirea administrativă. Urmează ca proiectul să fie realizat în cinci luni, după aceea urmează procedurile de avizare și de scoatere la licitație a execuției. Arhitectul urmează să ajungă la Târgu Jiu pentru a discuta despre anumite detalii ale proiectului. Anul viitor sperăm să putem avea scoase la licitație și execuția, consolidarea acestei clădiri”, a declarat prefectul de Gorj, Virgil Drăgușin.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments