25.4 C
Județul Gorj
duminică, iulie 21, 2024
- Advertisment -
AcasăEvenimentBolizi de sute de mii de euro ajung în Gorj

Bolizi de sute de mii de euro ajung în Gorj

 

„OneLife Rally” a revenit în România, iar una dintre destinații va fi Gorjul. Evenimentul va aduna o sută de mașini de lux care vor traversa Transalpina.
OneLife Rally ajunge astăzi în Novaci, de unde își va continua drumul către București.
“Este un eveniment foarte important la nivel European, atrage iubitorii de mașini foarte scumpe și are scop caritabil, sumele obținute fiind donate către organizații de caritate. Traseele sunt atent alese, în așa fel încât să străbată cele mai frumoase locuri din Europa. Faptul că Gorjul se află pe ruta celor de la OneLife Rally i se datorează și Anamariei Prodan, cu care am avut discuții pe această temă în urmă cu câteva luni.”, transmite primarul municipiului Targu Jiu, Marcel Romanescu
Participanții se vor intersecta cu spectatorii de la Transalpina Fest, un festival cu tradiție, organizat de Consiliul Județean și care aduce pe scena din Rânca trupe foarte cunoscute din România.
OneLife Rally 2023 a început cu o deschidere spectaculoasă la Roma pe 24 iunie, si-a continuat călătoria spre Milano, pe 25 iunie, a trecut prin celebrul Passo di Stelvio și Veneția, apoi prin capitala Croației Zagreb, 27 iunie, Novi Sad în Serbia, 28 iunie, iar joi, 29 iunie a ajuns la Sibiu.
Vineri, adunarea a plecat din Sibiu și va străbate Transalpina, ajungând la destinația finală în București, pe 30 iunie.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments