21.3 C
Județul Gorj
vineri, septembrie 22, 2023
- Advertisment -
AcasăEvenimentBobaru nu își asumă. Vrea să paseze autobuzele electrice la Transloc

Bobaru nu își asumă. Vrea să paseze autobuzele electrice la Transloc

Primarul orașului Bumbești-Jiu nu vrea să gestioneze noile autobuze electrice pe care le va achiziționa printr-un proiect pe fonduri europene. Edilul a anunțat, la un post de radio, că i se pare  greu de înființat și gestionat o nouă societate care să se ocupe de transportul în comun pe raza localităților componente și se gândește să le predea la Transloc Târgu Jiu.

Ce nu știe el, probabil, este că Transloc, societatea Consiliului Local Târgu Jiu, este finanțată în mare parte din bugetul Primăriei Târgu Jiu și desfășoară activități doar pe raza municipiului.

În ultimele săptămâni, primarul Bobaru a fost implicat într-un scandal legat de construcția unei vile fără autorizație în satul Curtișoara, care aparține fiului său, polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Gorj. Jurnaliștii din presa locală au arătat că fiul primarului a declarat că pentru ridicarea construcției s-a împrumutat sume importante de ordinul sutelor de mii de lei, chiar de la subalternii tatălui său din primărie, dar și de la o Casă de Ajutor Reciproc, unde angajații cu rol de decizie au legături strânse cu primarul Bobabru.

 

 

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments