9.7 C
Județul Gorj
joi, mai 2, 2024
- Advertisment -
AcasăUltima oraBlondă celebră a descoperit apa caldă la Târgu Jiu

Blondă celebră a descoperit apa caldă la Târgu Jiu

Crina Matei, actriță de teatru și film, a postat duminică pe rețelele de socializare un mesaj în care isi anunta fanii că se află la Targu Jiu, unde a descoperit că la hotel are apă caldă la robinet. Blonda și-a exprimat asftfel revolta față de operatorul de utilități din București, orasul în care locuiește. Ce nu știe frumoasa actriță este că la Târgu Jiu primaria nu dă apă caldă. Cât despre „spledoarea de confort si bun gust” de la hotel, sperăm că a primit o reducere pentru reclamă.

În trecut,  Crina Matei si-a acuzat șeful, directorul Teatrului de Operetă, de hărțuire sexuală. Iată ce susținea atunci blonda artistă: „Domnul director al Teatrului National de Opereta imi face de doi ani o curte asidua. Demonstrez acest lucru cu mesaje si cu inregistrari. Acel om mi-a desfacut contractul de munca si m-a dat afara cu bodyguarzii din razbunare ca nu i-am cedat. Mai bine de doi ani de zile m-a agresat sexual”.

Pe lângă o carieră impresionantă in muzica, teatru si film, Crina Matei se mandrește si cu o apariție in revista Playboy.

 

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments