5.4 C
Județul Gorj
miercuri, decembrie 6, 2023
- Advertisment -
AcasăPoliticaAudio: Weber, mincinos, ca de obicei! Coiculescu nu pleacă la PSD!

Audio: Weber, mincinos, ca de obicei! Coiculescu nu pleacă la PSD!

Președintele PSD Gorj, Mihai Weber, face tot ce poate să-și mențină reputația de om neserios, care minte cum respiră. Cel mai recent exemplu este cel cu primarii liberali care ar trece la PSD.
În realitate, deși Weber le tot urează “bun venit în echipă”, primarii participă la diferite evenimente, socializează, fac poze cu toată lumea, fără să se gândească la felul în care aceste momente ar putea fi exploatate de oportuniști politici fără alte realizări.
Iată declarația primarului liberal din Arcani, Aristică Coiculescu: “Eu am fost la un eveniment social (organizat la Tismana de Blagoveștenie), unde am făcut o poză, că nu poți să întorci spatele colegilor, unde eram primari și de-o parte și de alta, și atât. Eu nu cred că m-a auzit cineva că am altă opțiune, sunt membru PNL din 1992.”

Că primarii negociază cu toate partidele ca să-și rezolve anumite probleme în comunitate, știe toată lumea, dar să ajungi să fugărești primarii prin târguri sau pe holurile ministerelor, ca să faci o poză cu ei și să te lauzi că-i iei în partid, asta sigur e de diagnostic.

Mai mult, potrivit codului administrativ, dacă un primar demisionează din partidul cu care a câștigat alegerile, își pierde mandatul. Mihai Weber știe bine că minte, nu e o greșeală! Acest tip mincinos de comunicare i-a adus deja trei mandate de deputat și președinția PSD Gorj! Mihai Weber va continua să mintă atâta timp cât gorjenii îi permit, atâta timp cât colegii lui nu îl trag de mânecă.
Ca să vă reamintiți câteva dintre promisiunile lui Weber din ultimii ani:
Telegondolă la Rânca, reabilitarea drumului Scoarța-Drăgășani, Drumul expres Craiova-Petroșani, modificarea legislației care închide CEO, susținere pentru legea pensionării anticipate etc. Nu mai căutați, nu a făcut nimic din toate astea!

 

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments