13.3 C
Județul Gorj
sâmbătă, septembrie 30, 2023
- Advertisment -
AcasăEvenimentAu plecat cu bicicletele și NU s-au mai întors! Salvamontiștii gorjeni au...

Au plecat cu bicicletele și NU s-au mai întors! Salvamontiștii gorjeni au intervenit!

Momente de panică pentru familiile a trei gorjeni care au plecat cu bicicletele și nu s-au mai întors. Salvamontiștii au intervenit de urgență pentru depistarea acestora.

Apelul de urgență a fost lansat de către familiile celor trei după ce, timp de peste 5 ore, nu au mai putut lua legătură telefonic cu aceștia. Pentru soluționarea rapidă a cazului au plecat la intervenție 6 salvamontiști din baza centrală Salvamont din Târgu Jiu cu trei mașini de intervenție și ambulanțe Salvamont și un echipaj din baza Salvamont Padeș cu un ATV.
“Acțiune a salvamontiștilor din cadrul serviciului Salvamont al Consiliului Județean Gorj pentru căutarea a trei persoane anunțate ca dispărute în masivul Vâlcan în timpul unei drumeții cu bicicletele. Cei trei au fost găsiți, fiind în coborâre de pe munte și nu aveau probleme medicale. Cei trei erau echipați corespunzător, puteau să treacă fară probleme peste noapte în munte, doar lungimea și dificultatea traseului planificat ducând la această întârziere în noapte , iar lipsa semnalului telefonic și a informațiilor generând îngrijorarea familiei. Pentru verificare zonei de Nord a masivului a fost alertat și Serviciul Salvamont din județul Hunedoara. Atât cei trei, cât și familile lor au procedat corect, primii păstrând unitatea grupului, iar familiile anunțând structurile de salvare atunci când au crezut că pot fi probleme.”, a transmis Salvamont Gorj.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments