23 C
Județul Gorj
joi, iunie 13, 2024
- Advertisment -
AcasăEvenimentAsistentul din Turceni, mort subit, este al treilea caz de deces inexplicabil...

Asistentul din Turceni, mort subit, este al treilea caz de deces inexplicabil din țară, într-o singură zi!

O profesoară se matematică din București, Daniela Chiteș, un contabil de primărie din Odobești, Mihai Pintilie de 52 de ani, și asistentul Spitalului Turceni, Ionuț Cosmin Caprioară, au murit toți trei, subit, în aceiași zi.Este vorba despre data de 2 martie. Cei trei erau vaccinați anti covid iar moartea lor poate fi cauzată și de vaccinarea ,,sigură și eficientă” promovată, până nu demult, de autoritățile din domeniu.Este însă explicabil cum, și în România, apar astfel de cazuri care au înfierbântat America în ultimele luni. În SUA există o adevărată isterie despre morțile subite din rândul celor vaccinați iar veștile care ajung din America de peste ocean sunt îngrijorătoare.

Să nu uitam că Gorjul a înregistrat un caz concret de deces în urmă administrării vaccinului anti-Covid și cazuri ulterioare de moarte subită, unul fiind și al profesoarei Elena Roata care a decedat în centrul municipiului, in timp ce servea o cafea la o terasă.

Ionuț Cosmin Căprioară, asistent medical la Spitalul Orășenesc Turceni, a murit după ce i s-a făcut rău în timpul programului.Asistentul venise la muncă și conform declarației oficiale a Spitalului, nu s-a simțit bine, dar a ajuns prea târziu la Urgență. Este al doilea cadru medical din acest spital, care moare prematur în ultimele trei luni.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments