21.9 C
Județul Gorj
vineri, septembrie 22, 2023
- Advertisment -
AcasăSocialAncheta la SJU pentru octogenara externată din spital

Ancheta la SJU pentru octogenara externată din spital

O bătrână în vârstă de 88 de ani a ajuns cu ambulanța, duminică dimineață, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, după ce a alunecat şi s-a lovit la o mână și externată fără ca rudele să fie anunțate. Ea a fost „descoperită” înghețată pe o bancă din fața spitalului de către un taximetrist. Speranţa Ştefănuţă cerea informaţii despre cum să ajungă acasă, în comuna Roşia de Amaradia, aflată la aproximativ 50 de kilometri spunând că a fost externată iar familia ei nu știa nimic.
Fără să stea prea mult timp pe gânduri, bărbatul l-a sunat pe primarul comunei, Liviu Cotojman, care l-a rugat să o aducă acasă. „Taximetristul a făcut un gest frumos şi s-a oferit să o aducă acasă. I-a părut rău că femeia era îngheţată şi nici nu ştia cum să ajungă acasă“, a spus primarul Liviu Cotojman.
„Mi-a spus că s-a lovit la mână, că a venit cu salvarea şi că a fost dată afară din spital că nu are nimic. Mi-a spus că are o fiică la Târgu Cărbuneşti, că vrea să ajungă la ea, dar că nu a ştiut să explice exact unde stă”, a explicat taximetristul.
Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu a deschis o anchetă pentru a se constata ce s-a întâmplat: „Vă aducem la cunoştinţă că managerul unităţii a dispus alcătuirea unei comisii pentru analizarea celor relatate.
Comisia urmăreşte să stabilească modul în care pacienta a fost externată din serviciul de urgenţă în vederea prevenirii unor evenimente asemănătoare, evenimente regretabile şi care nu aduc cinste Spitalului de Urgenţă din Târgu Jiu. Rezultatele vor fi puse la dispoziţie în momentul finalizării anchetei“.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments