20 C
Județul Gorj
vineri, iunie 14, 2024
- Advertisment -
AcasăEvenimentAnchetă la CNTV, după ce un elev a fost agresat și umilit

Anchetă la CNTV, după ce un elev a fost agresat și umilit

Băiatul de clasa a VI-a, elev la CNTV Târgu Jiu, a fost închis într-o clasă de câțiva colegi, după care a fost lovit cu ușa, a povestit mătușa lui. Între timp, poliția, dar și Inspectoratul Școlar au deschis o anchetă.

Familia băiatului a povestit că nu este pentru prima dată când copilul a fost agresat. „Este elev în clasa a VI-a la «Tudor Vladimirescu» şi nişte colegi «mai glumeţi» l-au închis în clasă şi apoi chipurile l-au lăsat să iasă şi i-au trântit ușa să-i prindă mâna! Bullying sau proasta creştere a ajuns la cote maxime în şcolile de «elită» din oraşul asta”, a transmis mătușa elevului, pe un grup de socializare.În acest caz poliţia a deschis o anchetă.

„În urma informaţiilor apărute în spaţiul public, în care erau prezentate date care indicau că un elev al unei unităţi de învăţământ din Târgu Jiu ar fi fost victima bullying-ului, la nivelul IPJ Gorj au fost dispuse verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc fapta”, a transmis IPJ Gorj prin intermediul unui comunicat de presă.

Şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj verifică acest caz: „Am trimis o echipă pentru a verifica situaţia, să vedem dacă profesorii au ştiut de acest incident şi nu l-au semnalat”, a precizat Dana Constantinescu, inspectorul şcolar general al ISJ Gorj.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments