20.4 C
Județul Gorj
marți, mai 21, 2024
- Advertisment -
AcasăPoliticaAlegeri în PNL Gorj! Constantin Dumitrescu, președintele seniorilor liberali

Alegeri în PNL Gorj! Constantin Dumitrescu, președintele seniorilor liberali

Ieri a avut loc Conferința Județeană de alegeri a organizației de seniori a PNL Gorj. Constantin Dumitrescu a preluat un nou mandat cu unanimitate de voturi. Iată comunicatul de presă publicat pe pagina de Facebook a partidului:
„Comunicat de presă 19.10.2022
Ref: Alegeri în organizația județeană de seniori a PNL Gorj
Astăzi, prin votul delegaților din toate localitățile județului Gorj, Constantin Dumitrescu a fost ales președintele organizației de seniori a PNL Gorj cu unanimitate de voturi.
La conferința de alegeri au participat invitați din conducerea centrală și județeană a PNL, președintele interimar al PNL Gorj, deputatul Gigel Știrbu, senatorul Ion Iordache și vicepreședintele TNL Gorj, Andrei Porei.
Seniorii liberali au solicitat noii conduceri a PNL Gorj o comunicare mai bună și o punte de legătură cu grupurile de lucru de la nivel central care se ocupă de legea pensiilor.
Numărul mare de participanți la evenimentul de astăzi arată că liberalismul gorjean este bine reprezentat la nivelul fiecărei generații și că seniorii pot sprijini activitatea politică liberală cu experiența și înțelepciunea dobândită după o viață de muncă.
Adresăm calde mulțumiri pentru prezență tuturor seniorilor liberali și îi asigurăm pe seniorii gorjeni de tot sprijinul organizației de seniori a PNL Gorj”.
Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments