5.4 C
Județul Gorj
miercuri, decembrie 6, 2023
- Advertisment -
AcasăSocial“A învăța, a dezvăța și a reînvăța”

“A învăța, a dezvăța și a reînvăța”

“A învăța, a dezvăța și a reînvăța” Acesta a fost sloganul pentru toată activitatea depusă în anul 2023, când municipiul Târgu Jiu a purtat titlul de Capitala Tineretului, spune Iulian Popescu, prefectul județului Gorj.

În acest Weekend, la Târgu Jiu a avut loc Gala Tineretului din România, unde au fost nominalizați drept câștigători, pentru anul 2025 tinerii din Vaslui.

“Aseară a debutat la Târgu Jiu Summitul Tinerilor 8.0 | Abilitate/Agilitate, unul dintre cele mai importante evenimente de tineret din țară, organizat în fiecare an de Capitala Tineretului din România.

Cel mai ambițios eveniment de învățare, dezbatere, decizie și celebrare al mișcării de tineret din România se desfășoară în orașul lui Brâncuși în perioada 16-19 noiembrie și aduce în comunitatea noastră ateliere care explorează temele de anul acesta, conferințe, sesiuni de networking și pastila de lifeskills.

Le-am spus tinerilor veniți din toată țara că sloganul de anul acesta al Capitalei Tineretului, “A învăța, a dezvăța și a reînvăța”, este un proces continuu pe care trebuie să-l aplicăm până în ultima zi a existenței noastre.”, a transmis Iulian Popescu, prefectul județului Gorj.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments