20 C
Județul Gorj
vineri, iunie 14, 2024
- Advertisment -
AcasăEveniment10.000 de lei: Decizia Tribunalului Gorj în dosarul copilului peste care a...

10.000 de lei: Decizia Tribunalului Gorj în dosarul copilului peste care a căzut o creangă în Parcul Central

Biblioteca Județeană, Primăria Târgu Jiu și Edilitara trebuie să plătească suma de 10.000 de lei drept daune morele în dosarul în care un copil a fost rănit de o creangă desprinsă dintr-un plop, în Parcul Central din Târgu Jiu. Dosarul este invocat și biletul de adio lăsat de directoarea Bibliotecii din Târgu Jiu, care s-a sinucis în urmă cu câteva zile.

Astăzi, magistrații Tribunalului Gorj au stabilit că cele trei instituții trebuie să acorde despăgubiri în valoare de 10 mii de lei. „Admite în parte acţiunea civilă. Obligă pârâtele, în solidar, la plata către reclamantul Firiza Luca-Damian a sumei de 10.000 lei cu titlu de daune morale. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Pronunţată astăzi, 06.03.2023, la Tribunalul Gorj, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei” , au decis judecătorii. Sentința nu este definitivă.

Potrivit unor surse din dosar, familia copilului ar fi solicitat 500 de mii de lei daune de la cele trei instituții publice. Procesul a fost invocat de Olimpia Bratu, directoarea Bibliotecii Județene, în biletul pe care l-a scris înainte să-și pună capăt zilelor. Procesul ar fi măcinat-o, în ultimele luni, și se temea că ar putea ajunge să achite daune importante.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments