Bilanțul primarului de Turceni, după ultimul an de mandat

"𝐀 𝐭𝐫𝐞𝐜𝐮𝐭 𝐮𝐧 𝐚𝐧, 𝐜𝐮 𝐛𝐮𝐧𝐞, 𝐜𝐮 𝐫𝐞𝐥𝐞, 𝐮𝐧 𝐚𝐧 𝐝𝐢𝐟𝐞𝐫𝐢𝐭 𝐟𝐚ță 𝐝𝐞 𝐭𝐨ț𝐢 𝐜𝐞𝐢𝐥𝐚𝐥ț𝐢", a anunțat Cristina Cilibiu, primarul de Turceni, care și-a...

3 pacienți ai Spitalului Târgu Cărbunești au murit! 13 bolnavi transferați la SJU Târgu Jiu

În urma declanșării planului Roșu de Intervenție la nivelul județului Gorj, ca urmare a situației de la Spitalul Covid Târgu-Cărbunești, la nivelul Spitalului Județean...

Altar pentru judecătoarea Moța, moartă de Covid 19

O judecătoare în vârstă de 54 de ani din cadrul Tribunalului Gorj a decedat în Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, în urma infectării...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Niciun pacient de la Compartimentul ATI COVID din Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu nu este vaccinat, anunță reprezentanții unității medicale.

În momentul de față sunt ocupate toate cele 16 paturi avizate de către Direcția de Sănătate Publică Gorj. De asemenea, sunt 61 de pacienți COVID pe un total de 75 de paturi de la Secția Boli Infecțioase. Un număr de 54 de pacienți din ce 61 sunt nevaccinați. Este de amintit că în momentul de față 13 angajați aii Spitalului Județean sunt infectați cu coronavirus, iar 5 dintre aceștia sunt nevaccinați.

Este de amintit că 42 de angajați ai Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu s-au vaccinat luni, în ziua când a fost redeschis centrul de vaccinare din cadrul unității medicale. Menționăm că la acest centru se pot vaccina doar persoanele angajate la SJU Târgu Jiu.

Potrivit coordonatorilor centrului, în prima zi s-au prezentat la vaccinarea cu cea de-a treia doză 11 medici, 19 asistenți medicali, trei infirmiere. De asemenea, au fost imunizate și alte categorii de personal (TESA, fochiști etc). Tot luni, la centru s-a prezentat și o asistentă medicală care s-a vaccinat cu prima doză. Centrul va fi deschis două zile pe săptămână, lunea și miercurea, în intervalul orar 8.00 – 15.00 și a fost amenajat la parterul clădirii SJU Târgu Jiu de pe strada Progresului.

Medicii coordonatori ai centrului sunt Dr. Constantin Mădălin Dinu, director medical al SJU Târgu Jiu, și medicul Dumitru Vlăduț, epidemiolog.

Niciun vaccinat în rândul pacienților ATI Covid de la SJU Târgu Jiu